OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår

Digital design för webb och tryck

Vi erbjuder varierande lösningar för olika designändamål. Vi jobbar framförallt med webbdesign men även andra områden som skapande av logotyp, design för tryck samt andra grafiska arbeten.

Företaget & arbetsområden

Vill du synas på nätet krävs oftast en hemsida. Med våra kunskaper kan vi ge dig ett försprång i förhållande till era konkurrenter. Olika designområden vi bland annat jobbar med är webb design, e-post design, mobilanpassning, företagsidentitet, webbshop, portfölj, galleri, intranät och olika printdesign. Om det är någon annan tjänst du behöver kan du alltid kontakta oss då vi ständigt utvecklar och utökar verksamheten.

Animation av företagsbyggnad
Animation av en hemsida

Webbdesign

Internet förändras kontinuerligt och kräver att du har det senaste inom kommunikationsplattformar. Din hemsida är första ansiktet utåt mot era kunder. En bra och väldesignad hemsida ger ett professionellt intryck och underlättar beslut om samarbete eller köp. Ni kommer samtidigt att sticka ut bland konkurrenterna när kunderna fattar sina beslut. För att kunna göra det krävs en unik, användarvänlig, väldesignad och responsiv hemsida med rätt innehåll.

Identitet & logotyp

En företagsidentitet börjar med en logotyp. Hos oss kan du få en unik design som passar ditt föregat. Vid design av logotypen fortsätter vi med val av färger och fonter som behövs för att skapa en hel identitet. Kontakta oss gärna för mer information.

Animation av en logotyp
Animation av en hemsida

Grafisk design

Har du bilder eller vill du att vi ska ta bilder som ska användas till en hemsida eller annan form av media hanterar vi de gärna. Det enda du behöver göra är att kontakta oss.

Video & Media

Vi jobbar även med olika videoprojekt. Vi kan assistera med att klippa ihop videoklipp till sociala medier som exempelvis Youtube eller din hemsida. Vi utför oftast mindre jobb själva, men för större projekt har vi samarbete med en video och specialeffekt team.

Animation av en logotyp
Animation av en hemsida

Printdesign

Ska du skicka ut reklam, behöver du visitkort eller annan form av printarbete? Vi designar och utformar både mallar och färdiga dokument som ni kan skicka direkt till tryckeriet. Mallarna får ni i önskat format då filerna är skapade med antingen Photoshop, InDesign eller Illustrator beroende på vilken typ av arbete det är. De färdiga utskriftsbara filerna brukar ni få som PDF som är en det vanligaste formaten på tryckerier. Har ni andra önskemål kan ni alltid kontakta oss för mer information.