OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår

Utveckling och uppbyggnad av olika plattformar

Behöver du en blogg eller en webbshop kan vi tillsammans utveckla en passande lösning. Vi kan utveckla med eller utan CMS(Content Management System) plattformar. Du får en interaktiv och funktionsrik hemsida som uppfyller era krav.

CMS eller HTML

Om du vill synas på nätet med en egen hemsida finns det två olika sätt att arbeta. Det första är att skapa en så kallat HTML sida. En sådan sida är statisk och behöver egentligen nästan aldrig uppdateras eller uppgraderas. Om du vill lägga till eller ta bort information måste du ha lite baskunskaper inom HTML programmering. Det andra alternativet är CMS (Content Management System). Vi börjar med design och utveckling på samma sätt som i en HTML sida men därefter anpassas designen till det valda systemet. Det ni behöver kunna då är att logga in på administrationspanelen och skriva exempelvis blogginlägget i ett Wordliknande gränssnitt. Där kan ni lägga in text, bilder och länkar på ett enkelt sätt. När det är sparat syns inlägget omedelbart på hemsidan. Ni kan göra detta val innan påbörjat samarbete eller så hjälper vi till med beslutsfattandet utifrån era krav och behov.

Animation av interaktiv design
Animation av en kundvagn

Webbshop

En online webbutik eller webbshop är bland det bästa sättet att nå ut till kunder över hela Sverige och världen. Är det en webbshop ni behöver kan vi antingen implementera den i en befintlig CMS eller använda oss av ett fristående webbutikssystem.

Galleri eller Portfölj

Ett galleri eller en portföljsida kan vara ett bra sätt att visa upp era verk och produkter. Vi kan på ett enkelt vis implementera in det på den aktuella eller den nya hemsidan.

Animation av galleri sida
Animation av en formulär

Online formulär

Ett online formulär är som en blankett som ligger ute på nätet. När kunder fyller i den får ni ett epostmeddelande med alla svar. På er hemsida kan ni alltid komplettera med olika formulär. Enkla system som exempelvis kontakt ingår vanligtvis när vi skapar en hemsida. Du kan därefter utöka med andra formulär, till exempel CV eller undersökningssystem till företaget. Detta går att skapa även utan en hemsida.

Intranät

Intranät är ett sätt för företaget att kommunicera inom verksamheten. Tillvägagångssättet liknar uppbyggnaden av en interaktiv hemsida (CMS). Den enda skillnaden är att hemsidan är lösenordsbaserad. Där kan ni visa information till olika grupper och personer som ni har gett login information till.

Animation av en dator